STN 26 2008: 1993, Svislé korečkové elevátory. Základní parametry a rozměry. - Tomčáková, Jana; Dušek, Richard; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
V tejto norme sú zapracované údaje z ISO 5050: 1981 a z ISO 5051: 1981
Táto norma nahrádza ČSN 26 2008 z 10. 5. 1983
Spracovateľ: Jana Tomčáková, Richard Dušek.
Keywords: normy