TNI ISO/TR 9172: 1993 (26 2801), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Bezpečnostní předpisy pro šnekové dopravníky. Příklady ochrany v místech zachycení a střihu. - Tesař, Vladislav; Dušek, Richard (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO/TR 9172: 1987