TNI ISO/TR 9172: 1993 (26 2801), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Bezpečnostní předpisy pro šnekové dopravníky. Příklady ochrany v místech zachycení a střihu. - Tesař, Vladislav; Dušek, Richard; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO/TR 9172: 1987
Táto norma nahrádza ČSN 26 2801 z 1. 1. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladislav Tesař, Richard Dušek.
Keywords: normy