STN ISO 1050: 1993 (26 2808), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Šnekové dopravníky. - Tesař, Vladislav; Dušek, Richard; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1050: 1975
Táto norma nahrádza ČSN 26 2808 z 16. 9. 1983 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladislav Tesař, Richard Dušek.
Keywords: normy