STN ISO 5048: 1995 (26 3102), Zariadenia na plynulú dopravu nákladov. Pásové dopravníky s nosnými valčekmi. Výpočet výkonu a ťahových síl. - Kosina, Jan; Medek, Zdeněk; Dušek, Richard; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 5048: 1989