STN ISO 5048: 1995 (26 3102), Zariadenia na plynulú dopravu nákladov. Pásové dopravníky s nosnými valčekmi. Výpočet výkonu a ťahových síl. - Kosina, Jan; Medek, Zdeněk; Dušek, Richard; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 5048: 1989
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 26 3102 zo 14. 7. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jan Kosina, Zdeněk Medek, Richard Dušek, Ján Madár.
Keywords: normy