STN ISO 2109: 1993 (26 3213), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Lehké pásové dopravníky pro sypké hmoty. - Tomčáková, Jana; Georgiádis, Aléxandros (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2109: 1975