STN ISO 2140: 1993 (26 3508), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých hmot. Článkové dopravníky. - Tomčáková, Jana; Dušek, Richard (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2140: 1975