STN ISO 2140: 1993 (26 3508), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých hmot. Článkové dopravníky. - Tomčáková, Jana; Dušek, Richard; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2140: 1975
Táto norma nahrádza ČSN 26 3508 z 27. 3. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Tomčáková, Richard Dušek.
Keywords: normy