STN ISO 9851: 1997 (26 4003), Dopravné zariadenia. Jednodráhové elektrické závesné dopravníky. Definície a bezpečnostné požiadavky. - Bohuš, Vojtech; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 9851: 1990
Spracovateľ: Vojtech Bohuš, Ján Madár.
Keywords: normy