STN ISO 1815: 1993 (26 5703), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Vibrační dopravníky a podavače se žlabem kruhového profilu. Základní parametry. - Medek, Zdeněk; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1815: 1975
Spracovateľ: Zdeněk Medek, Jan Dvořák.
Keywords: normy