STN ISO 8456: 1993 (26 6202), Skladovací zařízení sypkých hmot. Bezpečnostní předpisy. - Medek, Zdeněk; Georgiádis, Aléxandros; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 8456: 1985
Spracovateľ: Zdeněk Medek, Aléxandros Georgiádis.
Keywords: normy