STN EN 943-1: 2016 (83 2742), Ochranné odevy proti nebezpečným tuhým kvapalným a plynným chemikáliám vrátane kvapalných a tuhých aerosólov Časť 1 Funkčné požiadavky na protichemické ochranné obleky typu 1 (plynotesné) - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 943-1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 943-1 z januára 2016, ktorá od 1. 1. 2016 nahradila STN EN 943-1 z októbra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy