STN EN 597-1: 2016 (91 0236), Nábytok. Hodnotenie zápalnosti matracov a čalúnených nosných podkladov Časť 1 Zdroj zapálenia: tlejúca cigareta - Toman, Boris; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 597-1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 597-1 z júla 2016, ktorá od 1. 7. 2016 nahradila STN EN 597-1 z augusta 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Boris Toman. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá
Keywords: normy