STN EN 415-2: 2001 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 2 Baliace stroje na vopred zhotovené tuhé obaly - Bakoš, Ján; Jánoška, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 415-2: 1999