STN EN 415-4: 2001 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 4 Paletizátory a depaletizátory - Kováč, Ján; Bakoš, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 415-4: 1997