STN EN 415-4: 2001 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 4 Paletizátory a depaletizátory - Kováč, Ján; Bakoš, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 415-4: 1997
Spracovateľ: Ján Kováč, Ján Bakoš.
Keywords: normy