STN ISO 938: 1993 (26 8620), Bezmotorové vozíky. Ruční zdvižné vozíky pro manipulaci s přepravními plošinami. Hlavní rozměry. - Bartáček, Milan; Weiss, Petr; Dušek, Richard (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 938: 1975