STN ISO 5053: 1998 (26 8810), Motorové vozíky. Názvoslovie. - Pavlacký, Miroslav; Kolenič, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma obsahuje ISO 5053: 1987
Táto norma spolu s STN ISO 2331 nahrádza STN 26 8801 z 1. 3. 1971 a STN 26 8810 z 31. 10. 1984 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Pavlacký, Ivan Kolenič. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN ISO 5053-1 z júla 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy