STN ISO 5767: 1997 [neplatná] (26 8816), Motorové vozíky pracujúce v špeciálnych podmienkach stohovania so zdvíhacím zariadením nakloneným dopredu. Dodatočná skúška stability. - Holoda, Jozef; Kolenič, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma obsahuje ISO 5767: 1992