STN ISO 5767: 1997 [neplatná] (26 8816), Motorové vozíky pracujúce v špeciálnych podmienkach stohovania so zdvíhacím zariadením nakloneným dopredu. Dodatočná skúška stability. - Holoda, Jozef; Kolenič, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma obsahuje ISO 5767: 1992
Spracovateľ: Jozef Holoda, Ivan Kolenič. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy