STN ISO 5766: 1998 [neplatná] (26 8817), Motorové vozíky. Paletové stohovacie vozíky a vysokozdvižné plošinové vozíky. Skúšky stability. - Holoda, Jozef; Kolenič, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma obsahuje ISO 5766: 1990