STN ISO 5766: 1998 [neplatná] (26 8817), Motorové vozíky. Paletové stohovacie vozíky a vysokozdvižné plošinové vozíky. Skúšky stability. - Holoda, Jozef; Kolenič, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma obsahuje ISO 5766: 1990
Spracovateľ: Jozef Holoda, Ivan Kolenič. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy