STN EN 1525: 2001 (26 8850), Bezpečnosť motorových vozíkov. Vozíky bez vodiča a ich systémy. - Volčko, Jaroslav; Paučová, Antónia; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1525: 1997