STN EN 1525: 2001 (26 8850), Bezpečnosť motorových vozíkov. Vozíky bez vodiča a ich systémy. - Volčko, Jaroslav; Paučová, Antónia; Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1525: 1997
Spracovateľ: Jaroslav Volčko, Antónia Paučová, Jozef Drang. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy