STN EN 1757-3: 2004 (26 8865), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Ručné vozíky Časť 3 Plošinové vozíky - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1757-3: 2002