STN EN 1757-3: 2004 (26 8865), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Ručné vozíky Časť 3 Plošinové vozíky - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1757-3: 2002
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy