STN EN 13626: 2004 (26 9008), Obaly. Ohradové palety. Všeobecné požiadavky a skúšobné metódy. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13626: 2003
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy