STN EN ISO 12777-1: 2003 (26 9140), Metódy skúšania paletových spojov Časť 1 Stanovenie odolnosti paletových klincov a svoriek proti ohybu (ISO 12777-1: 1994) - Pobjecký, Ivan; Kóciová, Gabriela; Nenadál, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 12777-1: 1996