STN EN ISO 12777-1: 2003 (26 9140), Metódy skúšania paletových spojov Časť 1 Stanovenie odolnosti paletových klincov a svoriek proti ohybu (ISO 12777-1: 1994) - Pobjecký, Ivan; Kóciová, Gabriela; Nenadál, Karel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 12777-1: 1996
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Gabriela Kóciová, Karel Nenadál. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy