STN EN ISO 12777-2: 2003 (26 9140), Metódy skúšania paletových spojov Časť 2 Stanovenie odolnosti paletových klincov a svoriek proti vytiahnutiu a vytrhnutiu (ISO 12777-2: 2000) - Pobjecký, Ivan; Kóciová, Gabriela; Tachezy, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12777-2: 2000