STN EN ISO 12777-2: 2003 (26 9140), Metódy skúšania paletových spojov Časť 2 Stanovenie odolnosti paletových klincov a svoriek proti vytiahnutiu a vytrhnutiu (ISO 12777-2: 2000) - Pobjecký, Ivan; Kóciová, Gabriela; Tachezy, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 90 Obaly; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 115 Kontejnery, výměnné nástavby a palety (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12777-2: 2000
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Gabriela Kóciová, Dušan Tachezy. Technická normalizačná komisia: TNK 90 Obaly, TNK 115 Kontejnery, výměnné nástavby a palety
Keywords: normy