STN EN ISO 6346: 2001 (26 9342), Kontajnery. Kódovanie, identifikácia a označovanie (ISO 6346: 1995). - Kačala, Peter; Bendis, Robert; Lukáč, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6346: 1995 v českom jazyku