STN EN ISO 6346: 2001 (26 9342), Kontajnery. Kódovanie, identifikácia a označovanie (ISO 6346: 1995). - Kačala, Peter; Bendis, Robert; Lukáč, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 115 Kontejnery, vyměnné nadstavby a palety (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6346: 1995 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 26 9342 zo septembra 1990 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Kačala, Robert Bendis, Petr Lukáč. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery, TNK 115 Kontejnery, vyměnné nadstavby a palety
Keywords: normy