STN ISO 1496-4 + Amd 1: 1999 (26 9343), Kontajnery ISO radu 1. Technické požiadavky a skúšanie Časť 4 Kontajnery na voľne sypané materiály - Holoda, Jozef; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 1496-4: 1994 vrátane zmeny Amd 1: 1994