STN ISO 1496-4 + Amd 1: 1999 (26 9343), Kontajnery ISO radu 1. Technické požiadavky a skúšanie Časť 4 Kontajnery na voľne sypané materiály - Holoda, Jozef; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 1496-4: 1994 vrátane zmeny Amd 1: 1994
Táto norma nahrádza STN 26 9356 z 3. 5. 1983 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Holoda, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery
Keywords: normy