STN ISO 1496-5 + Amd 1 + Amd 2: 1999 (26 9343), Kontajnery ISO radu 1. Technické požiadavky a skúšanie Časť 5 Plošinové kontajnery a kontajnery so zníženou plošinou - Holoda, Jozef; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 1496-5: 1995 vrátane zmien Amd 1: 1993 a Amd 2: 1994