STN ISO 1496-5 + Amd 1 + Amd 2: 1999 (26 9343), Kontajnery ISO radu 1. Technické požiadavky a skúšanie Časť 5 Plošinové kontajnery a kontajnery so zníženou plošinou - Holoda, Jozef; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 1496-5: 1995 vrátane zmien Amd 1: 1993 a Amd 2: 1994
Táto norma nahrádza STN 26 9350 zo 6. 10. 1983, STN 26 9351 a STN 26 9357 z 31. 8. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Holoda, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery
Keywords: normy