STN ISO 3874/Amd 1: 2003 (26 9345), Kontajnery ISO radu 1. Manipulácia a upevňovanie. Zmena Amd 1: Otočné zámky, západkové zámky, stohovacie kovania a upevňovacie systémy na zabezpečenie kontajnerov. - Kačala, Peter; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena Amd 1 STN ISO 3874: 1997 obsahuje slovenskú verziu ISO 3874: 1997/Amd 1: 2002