STN EN 12674-2: 2003 (26 9359), Kontajnery na kolieskach Časť 2 Celková konštrukcia a princípy bezpečnosti - Madár, Ján; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12674-2: 2001