STN EN 12674-2: 2003 (26 9359), Kontajnery na kolieskach Časť 2 Celková konštrukcia a princípy bezpečnosti - Madár, Ján; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12674-2: 2001
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12674-2 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Madár, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery
Keywords: normy