STN EN 283: 1993 (26 9370), Výměnné nástavby. Zkoušení. - Jandourek, Jindřich; Kukla, Klement; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto národná norma je identická s EN 283: 1991
Spracovateľ: Jindřich Jandourek, Klement Kukla.
Keywords: normy