STN EN 12406: 2001 (26 9376), Výmenné nadstavby. Termické výmenné nadstavby triedy C. Rozmery a všeobecné požiadavky. - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12406: 1999