STN EN 12406: 2001 (26 9376), Výmenné nadstavby. Termické výmenné nadstavby triedy C. Rozmery a všeobecné požiadavky. - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 32 Kontajnery (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12406: 1999
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 32 Kontajnery
Keywords: normy