STN EN 12410: 2001 (26 9380), Výmenné nadstavby. Termické výmenné nadstavby triedy A. Rozmery a všeobecné požiadavky. - Pobjecký, Ivan; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12410: 1999