STN EN 12414: 2001 (26 9805), Zariadenia na kontrolu parkovania vozidiel. Parkovacie automaty. Technické a funkčné požiadavky. - Bubelinyová, Eleonóra; Tölgyessyová, Henrieta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12414: 1999