STN EN 12414: 2001 (26 9805), Zariadenia na kontrolu parkovania vozidiel. Parkovacie automaty. Technické a funkčné požiadavky. - Bubelinyová, Eleonóra; Tölgyessyová, Henrieta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12414: 1999
Spracovateľ: Eleonóra Bubelinyová, Henrieta Tölgyessyová. Technická normalizačná komisia: TNK 7 Pozemné komunikácie
Keywords: normy