STN ISO 4301/1: 1992 [neplatná] (27 0020), Jeřáby a zdvihací zařízení. Klasifikace Část 1 Všeobecně - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4301/1: 1986