STN ISO 4301/1: 1992 [neplatná] (27 0020), Jeřáby a zdvihací zařízení. Klasifikace Část 1 Všeobecně - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4301/1: 1986
Spracovateľ: Miroslav Chromečka, Jan Dvořák.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy