STN ISO 4301/2: 1992 [neplatná] (27 0021), Zdvihací zařízení. Klasifikace Část 2 Mobilní jeřáby - Vosátková, Irena; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4301/2: 1985